Despre ZKI

ZKI este una dintre cele mai renumite companii de seminte de legume din Romania. Aceasta este specializata in productia si comercializarea de seminte de legume si plante ornamentale de calitate superioara.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Compania ofera o gama larga de seminte de legume, printre care se numara: rosii, vinete, ardei, fasole, dovleac, castraveti, varza, salata, ceapa, morcov si multe altele.

Seminte Profesionale de Legume

ZKI se mandreste cu calitatea si diversitatea semintelor sale, oferind produse de cea mai buna calitate pentru clientii sai. Compania este membra a Asociatiei de Seminte si Plante Ornamentale din Romania (ASPRO), cunoscuta si sub numele de Asociatia de Seminte si Plante Ornamentale ZKI din Romania. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, ZKI este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste semintele de legume din Romania.

Compania se bazeaza pe comunicarea continua cu producatorii de legume, prin testari si loturi demonstrative, ajungand astfel la ameliorarea hibrizilor ceruti de piata, care corespund cerinţelor climatice si sunt conforme cu aspectul comercial cerut de consumatori.

In paleta ZKI puteti gasi peste 200 de soiuri si hibrizi inregistrati, care pot fi impartiti in trei categorii mari: seminte profesionale, seminte microambalate ( hobby) și o gama diversificata destinata pentru industrializare.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, compania ZKI este un producator de seminte de legume cu o experienta bogata in domeniu. Aceasta ofera o gama larga de hibrizi de calitate superioara, care au o productivitate ridicata si sunt apreciati de agricultori din intreaga lume.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Popa Cosmin
 • Telefon:
  0735 313 260
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: