Despre Capsico

CAPSICO este o companie care se concentreaza pe dezvoltarea de soiuri de ardei de inalta calitate, care se pot adapta la schimbarile din lumea si agricultura in continua evolutie. Ei utilizeaza atat instrumente biotehnologice traditionale cat si moderne pentru a face fata provocarilor din prezent si viitor.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Compania se concentreaza pe satisfacerea cerintelor cultivatorilor si asteptarilor pietei, prin dezvoltarea de soiuri de ardei care indeplinesc atat conditiile de cultivare cat si asteptarile pietei.

Seminte de Legume

CAPSICO se concentreaza pe calitatea semintelor si serviciilor pentru soiurile lor, astfel incat sa indeplineasca cerintele de inalta calitate pe care le-au stabilit. Ei lucreaza pentru a se asigura ca schimbarile din lumea agriculturii nu afecteaza in mod neasteptat cultivatorii care aleg sa utilizeze soiurile lor de ardei.

Unul dintre aspectele remarcabile ale soiurilor de ardei dezvoltate de CAPSICO este rezistenta lor la boli. Compania a investit in cercetare si dezvoltare pentru a crea soiuri care pot rezista la diferite boli care pot afecta cultura de ardei, cum ar fi fusarioza sau cercospora. Acest lucru poate reduce riscul pierderilor pentru cultivatori si poate creste randamentul si calitatea ardeilor recoltati.

Un alt aspect important al soiurilor de ardei dezvoltate de CAPSICO este gustul lor bun. Compania se concentreaza pe dezvoltarea de soiuri care au un gust placut si consistent, care poate fi apreciat de cumparatori si consumatori. Acest lucru poate contribui la cresterea cererii pentru ardeii de la CAPSICO si poate creste veniturile pentru cultivatorii care aleg sa cultive aceste soiuri.

Astfel, prin utilizarea tehnologiei moderne, CAPSICO este o companie dedicata dezvoltarii de soiuri de ardei de inalta calitate ce se adapteaza la schimbarile din lumea agriculturii.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Popa Cosmin
 • Telefon:
  0735 313 260
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: