Calitate Pentru Rezultate
ECOPLANT

Cine Suntem ?

Cu peste 19 ani de experienta in domeniul agricol, Ecoplant se identifica prin diversitate, calitate, procese de inalta eficienta si rezultate exceptionale. Desi Ecoplant continua sa se adapteze schimbarilor produse la nivelul pietei, ideologiile noastre raman neschimbate inca de la inceput, reflectand principiile echitatii, integritatii si grijii fata de fiecare client.

Mai mult de atat, apreciam transparenta, increderea si deschiderea.
Suntem acel partener puternic, stabil, foarte atractiv si de incredere, atat pentru fermieri, cat si pentru producatorii din industrie si alti parteneri de business.

Cu Ce Ne Ocupam?

1

Realizam distributia a peste 2500 de produse, omologate, pentru combaterea celor mai de temut agenti daunatori si boli, destinate atat culturilor de camp, cat si culturilor horticole.

2

In portofoliul nostru de produse exclusive se regasesc inputuri care acopera integral nevoile oricarui client, indiferent de sectorul de activitate si marimea acestuia.

ECOPLANT

Ce Ne Diferentiaza?

In viziunea noastra imbunatatirea continua a proceselor din cadrul companiei si cooperarea cu clientii si partenerii contractuali sunt primordiale.

 

Actualizam in fiecare an portofoliul de produse exclusive cu inputuri noi, care inlocuiesc produse care ies de pe piata si care sunt conforme cu legislatia in vigoare.

check-3
Ne preocupa viitorul agriculturii, de aceea venim cu solutii profesionale si ne dezvoltam portofoliul de produse.
check-3
Adaptam practicile internationale din industrie la nevoile clientilor din Romania.
check-3
Abordam atat solutii inovatoare cat si economice in incercarea de a satiface cerintele pietei.
ECOPLANT

Despre Echipa Ecoplant

In opinia noastra, putem pune in evidenta faptul ca succesul unei companii este creionat prin reflectarea profesionalismului, comportamentului si atitudinii responsabile atat a conducerii cat si a angajatilor sai. Prin urmare, angajarea oamenilor potriviti, formarea lor continua si dezvoltarea continua este foarte importanta.

Fiecare angajat din cadrul echipei Ecoplant joaca atat un rol individual, cat si unul complementar in construirea imaginii companiei.

Ecoplant formeaza un TOT unitar,iar pentru noi termenul de ECHIPA este bine inradacinat inca de la inceput. Astfel, sustinem si incurajam evolutia fiecarui angajat.

ECOPLANT

Furnizori

Atat calitatea cat si diversitatea produselor noastre sunt determinate in principal de furnizorii nostri.

In prezent lucram impreuna cu peste 40 furnizori cu scopul de a acoperi cat mai mult din cerintele pietei.

Colaboram cu unii dintre cei mai cunoscuti furnizori din domeniul agricol.

ECOPLANT

Satisfactia Clientilor Nostri

Avem in portofoliul nostru peste 3.000 de clienti, iar satisfactia acestora este pusa in evidenta prin intermediul unei cooperari pe termen lung ce se bazeaza pe incredere, principalul nostru scop fiind indeplinirea tuturor necesitatilor clinetilor nostri.

Competenta acestora este dublata de cea a specialistilor pe segmentele agricole principale, ingineri agronomi de profesie, care acopera cele mai importante tipuri de culturi din tara noastra, iar pe segmentul de nutritie avem specialisti in fertilizanti foliari si ingrasaminte de sol conforme cu legislatia in vigoare.

check-3
Oferim reactii prompte si sfaturi utile in cazul atacurilor de boli si daunatori pentru salvarea culturii si veniturilor clientului.
check-3
Nu vindem doar produse, oferim suport si solutii tehnologice clientilor si asistenta tehnica pe intreg parcursul sezonului.
check-3
Majoritatea vanzarilor noastre sunt de natura consultativa, prin intermediul reprezentantilor de vanzari.
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: