Despre Hazera

Hazera este o companie globala care se concentreaza pe dezvoltarea si furnizarea de seminte de legume de inalta calitate pentru cultivatorii din intreaga lume. Cu filiale in 11 tari, compania are o retea de distributie care serveste peste 130 de piete.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Aceasta colaboreaza cu fermierii din intreaga lume pentru a le oferi produse de inalta calitate si servicii de suport, astfel incat sa obtina recolte de succes. Compania are, de asemenea, o echipa de cercetare si dezvoltare puternica, principalele lor obiective fiind crearea de noi varietati de legume si imbunatatirea soiurilor existente.

Seminte Profesionale de Legume

Scopul lor este de a se concentra pe productia de seminte de legume de inalta calitate, cu accent pe inovatie si tehnologie de varf. Hazera se axeaza pe cercetarea, dezvoltarea si comercializarea de seminte de calitate superioara pentru o gama larga de legume, inclusiv rosii, castraveti, varza, ardei, morcovi si fasole.Aceasta detine o gama larga de soiuri de seminte de legume, inclusiv varietati de rosii, ardei, varza, broccoli si multe altele.

Hazera ofera cultivatorilor sai solutii de seminte in functie de conditiile de crestere si cerintele pietei. Cu experienta de peste un secol in acest domeniu, compania isi asuma responsabilitatea de a avea un impact pozitiv asupra comunitatilor locale. Ei isi propun sa dezvolte fructe si legume gustoase si hranitoare care sunt iubite de comunitati din intreaga lume.

Un alt avantaj al lor este dezvoltarea unor soiuri rezistente la boli si cu un gust bun. Aceasta este o preocupare importanta a companiei, deoarece poate reduce riscul pierderilor pentru cultivatori si poate creste randamentul si calitatea recoltelor. Prin aceasta, compania poate contribui la cresterea cererii pentru fructele si legumele sale, ceea ce poate duce la venituri mai mari pentru cei care aleg sa cultive aceste soiuri.

Avand in vedere cele mentionate mai sus , Hazera este o companie de seminte de legume de succes care se concentreaza pe cercetare si dezvoltare, calitate si responsabilitate sociala. Compania colaboreaza cu fermierii din intreaga lume pentru a oferi seminte de calitate superioara si pentru a contribui la dezvoltarea comunitatilor locale.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ortacu Marius
 • Telefon:
  0736 150 244
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: