Despre Duna-r

Duna-R este o companie specializata in producerea de hibrizi de ardei de inalta calitate. Compania a fost fondata in anul 2000, iar de atunci a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai importanti producatori de hibrizi de porumb din Romania.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Duna-R se concentreaza pe dezvoltarea de hibrizi de porumb care sunt rezistenti la conditiile climatice dificile si care au o productie ridicata. Compania colaboreaza cu fermierii si agronomii din intreaga tara pentru a se asigura ca hibrizii lor sunt potriviti pentru fiecare zona specifica.

Seminte de Legume Profesionale

Hibrizii de porumb dezvoltati de Duna-R au o serie de avantaje, cum ar fi: rezistenta la boli, adaptabilitate la diferite conditii climatice si sol, precum si un randament ridicat. De asemenea, acestia au un continut ridicat de proteine si aminoacizi esentiali, ceea ce ii face potriviti pentru alimentatia animalelor si pentru industria alimentara.

Scopul Duna-R este de a oferi fermierilor o gama variata de hibrizi de porumb de inalta calitate care sa le permita sa obtina o productie cat mai mare si mai rentabila. Compania se concentreaza pe cercetare si dezvoltare continua pentru a se asigura ca hibrizii lor sunt intotdeauna la cele mai ridicate standarde.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, Duna-R este o companie importanta in industria hibrizilor de porumb din Romania care se concentreaza pe dezvoltarea de hibrizi rezistenti si cu un randament ridicat. Compania lucreaza indeaproape cu fermierii si agronomii pentru a oferi hibrizi potriviti pentru fiecare zona specifica si are scopul de a oferi productii cat mai mari si mai rentabile pentru fermieri.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Popa Cosmin
 • Telefon:
  0735 313 260
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: