OFERTA MICRO

OFERTA MACRO

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras-Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Produse pentru fitofarmacii

Produsele pentru Fitofarmacii sunt o necesitate pentru agricultura moderna, asigurand protectie plantelor si cresterea productiei. ECOPLANT ofera o gama larga de produse, impartite in doua categorii principale: Produse Macro si Produse Micro.

In oferta produselor micro, se gasesc insecticide, acaricide, fungicide, erbicide, tratamente pentru sol, tratamente pentru samanta, substante pentru igiena si sanatatea publica, ingrasaminte foliare si stimulatori de crestere, biostimulatori si regulatori de crestere si legare, specialitati pentru fertilizare foliara si radiculara, adjuvanti la ambalaje sub 1 kilogram sau 1 litru. Aceste produse sunt utilizate pentru a imbunatati nutritia plantelor, ajutand la cresterea si dezvoltarea acestora, precum si pentru a preveni bolile si atacurile daunatorilor. De asemenea, biostimulatorii si regulatorii de crestere si legare ajuta la imbunatatirea rezistentei plantelor si la obtinerea unei recolte mai bogate.

In oferta produselor macro, se gasesc insecticide, erbicide, tratamente pentru samanta, substante pentru igiena si sanatatea publica, adjuvanti, ingrasaminte foliare si stimulatori de crestere, ingrasaminte naturale, ingrasaminte de la producatorii Lebosol si Yara la ambalaje de peste 1 kilogram sau 1 litru. Aceste produse sunt utilizate pentru a proteja plantele de daunatori si boli, precum si pentru a imbunatati cresterea si productia. De asemenea, in oferta produselor macro se mai gasesc alte produse cum ar fi turba, plase din plastic, instalatii de irigare prin picurare, folie microporoasa de tip agril si ata palisat, tavi alveolare pentru rasaduri, capcane, pulverizatoare, ghivece pentru legume si flori, toate acestea fiind utilizate pentru imbunatatirea conditiilor de cultura si crestere a productiei.

ECOPLANT se mandreste cu produse de cea mai inalta calitate, iar acestea sunt esentiale pentru a asigura o agricultura productiva si sanatoasa, protejand plantele atat de boli cat si de daunatori, imbunatatind astfel cresterea si productia.

OFERTA MICRO

OFERTA MACRO

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ecoplant
 • Telefon:
  0251 480 184
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: