Graines Voltz

Este un nume bine cunoscut in lumea horticulturii si gradinaritului, fiind un lider in distributia de seminte si plante pentru profesionisti. Compania a fost fondata in anul 1946 si a crescut de la un mic distribuitor local la unul dintre cei mai importanti distribuitori europeni independenti de seminte si plante.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Una dintre principalele caracteristici ale Graines Voltz este calitatea semintelor pe care le ofera. Compania este cunoscuta pentru semintele sale de inalta calitate, care sunt proiectate pentru a oferi culturilor un randament maxim. Aceste seminte sunt testate riguros pentru a se asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce face ca produsele Graines Voltz sa fie foarte apreciate de profesionisti.

Abordare Orientata Spre Client

O alta caracteristica importanta a Graines Voltz este abordarea sa orientata spre client. Compania este dedicata sprijinirii succesului clientilor sai profesionisti, oferindu-le solutiile cele mai potrivite pentru pietele lor. Aceasta se face prin furnizarea de seminte adaptate nevoilor si conditiilor diferitelor regiuni ale lumii.

Compania investeste in mod constant in cercetarea si dezvoltarea de noi seminte, care sa raspunda nevoilor in continua schimbare ale industriei horticole.

Aceasta cercetare si dezvoltare este importanta pentru a se asigura ca semintele Graines Voltz sunt mereu in pas cu cele mai recente tendinte si tehnologii din industrie.

Cu o istorie impresionanta si o reputatie excelenta, Graines Voltz este un partener de incredere pentru cei care activeaza in aceasta industrie, contribuind astfel la frumusetea si productivitatea agriculturii din intreaga lume.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Badea Ionut
 • Telefon:
  0730 899 035
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: