Despre HMCLAUSE

HMCLAUSE este un brand de seminte de legume cunoscut pentru calitatea si diversitatea sa de produse. Este o alegere populara pentru gradinari amatori si profesionisti, datorita garantiei sale de germinare si a varietatilor unice de legume pe care le ofera.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Seminte Profesionale de Legume

Brandul ofera o varietate larga de seminte, inclusiv rosii, ardei, castraveti, vinete, varza si multe altele. Toate semintele sunt testate pentru germinare si au o garantie de germinare de 90%. HMCLAUSE se concentreaza si pe varietatile de legume de sezon, ceea ce inseamna ca ofera seminte de legume care sunt potrivite pentru cultivarea in diferitele sezoane ale anului.

In plus, HMCLAUSE ofera si o gama larga de seminte de plante aromatice si medicinale, cum ar fi busuiocul, menta, cimbrul si rozmarinul, care sunt populare atat pentru utilizarea lor in bucatarie cat si pentru beneficiile pentru sanatate.

Brandul se concentreaza si pe sustenabilitate, oferind pachete de seminte reciclabile si promovand practici de gradinarit ecologic. De asemenea, se implica activ in educatia gradinarilor prin oferirea de informatii si sfaturi despre cum sa obtina cea mai buna recolta din semintele lor.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, HMCLAUSE este un brand de seminte de legume renumit pentru calitatea si diversitatea sa de produse, garantia sa de germinare si varietatile unice de legume. Este o alegere excelenta pentru gradinari amatori si profesionisti, concentrandu-se , de asemenea, atat pe sustenabilitate cat si pe educatie.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ortacu Marius
 • Telefon:
  0736 150 244
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: