Despre Rijk Zwaan

Rijk Zwaan este o companie globala care se concentreaza pe dezvoltarea de soiuri de legume inovatoare si de inalta calitate. Compania are aproximativ 3.800 de angajati motivati din peste 30 de tari si se axeaza pe furnizarea de alimente sanatoase si durabile la nivel global.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

De-a lungul anilor, Rijk Zwaan a dezvoltat o gama larga de seminte de legume, inclusiv de rosii, ardei, varza, vinete si varza de Bruxelles, etc. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a gasi noi metode de a imbunatati calitatea si rezistenta plantelor, precum si pentru a face fata provocarilor in schimbarile climatice si in cresterea populatiei.

Seminte Profesionale de Legume

Scopul companiei este acela de a oferi o gama larga de sortimente in cadrul sectorului. Pentru a dezvolta noi soiuri si a furniza seminte de cea mai buna calitate, inovarea continua este esentiala.

Aproximativ 40% dintre angajatii Rijk Zwaan sunt implicati activ in cercetare si dezvoltare, compania investind aproximativ 30% din cifra sa de afaceri in fiecare an in acest sens.

Gustul bun si rezistenta la boli sunt preocuparile primordiale ale companiei, acestea reducand riscul pierderilor pentru cultivatori si crescand atat randamentul ,cat si calitatea recoltelor.Prin acest mod, compania contribuie la cresterea cererii pentru fructele si legumele sale, ducand astfel la venituri mai mari pentru cultivator.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, Rijk Zwaan este o companie de succes in productia de seminte de legume, care se concentreaza pe dezvoltarea de soiuri de calitate si pe implementarea de practici durabile.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Badea Ionut
 • Telefon:
  0730 899 035
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: