OFERTA DE PRET

Descarca acum Oferta de
Pret in format .PDF

Seminte Semiprofesionale

Oferta de seminte semiprofesionale de legume este diversificata, cuprinzand o gama de produse de la furnizori precum Geosem, Superior Seeds, Semiorto Sementi, Bakker Brothers, dar si altii.

Aceasta oferta este formata din mai multe categorii de seminte, printre care se numara atat soiuri, cat si hibrizi. Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici, iar semintele selectate cu grija vor asigura o recolta excelenta.

Oferta include seminte de legume, cum ar fi ardeiul gras, ardeiul kapia, ardeiul lung, ardeiul gogosar si ardeiul iute, hibrizi de tomate, soiuri de fasole, soiuri de porumb, soiuri de varza, hibrizi de vinete si soiuri de mazare, dar si pepenele galben si pepenele dulce, care vor adauga un gust dulce și racoritor oricarei mese de vara.

In plus, oferta contine si alte seminte, cum ar fi cele de gazon si lucerna, inclusiv soiuri precum GEA, Emiliana și Pomposa. Aceste seminte vor ajuta la imbunatatirea calitatii spatiilor verzi si a furajelor pentru animale.

Astfel, oferta de seminte semiprofesionale de legume este una excelenta pentru cei care doresc sa obțina recolte de calitate si sa aduca varietate si gust in gradinile lor.

OFERTA DE PRET

Descarca acum Oferta de
Pret in format .PDF

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ortacu Marius
 • Telefon:
  0736 150 244
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: