Despre Nunhems

Nunhems este o companie specializata in productia de seminte de legume profesionale. Ei se concentreaza pe oferirea de solutii de calitate pentru cultivatorii profesionisti si se axeaza pe dezvoltarea de hibrizi de inalta performanta si tehnologii inovatoare.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Compania este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si diversitatea sortimentelor sale de seminte de legume, cum ar fi rosii, ardei, vinete, castraveti, conopida si multe altele. Aceste seminte sunt de inalta calitate si sunt proiectate pentru a oferi producatorilor agricoli randamente ridicate si rezultate de calitate.

Seminte de Legume Profesionale

Aceasta este membru activ al comunitatii internationale de seminte de legume si a fost recunoscuta pentru contributia sa la dezvoltarea industriei. Scopul companiei este de a se concentra pe inovatie si tehnologie in producerea samantei.

Unul dintre avantajele Nunhems este acela ca ofera o gama larga de hibrizi si soiuri adaptate diferitelor conditii climatice si de sol, ceea ce permite cultivatorilor sa aleaga optiunea potrivita pentru nevoile lor. De asemenea, ei au o echipa de cercetare si dezvoltare puternica care se concentreaza pe imbunatatirea performantei si rezistentei plantelor.

Compania investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a dezvolta noi soiuri de legume care sa indeplineasca nevoile consumatorilor si sa fie adaptate la conditiile specifice fiecarei regiuni.

Nunhems ofera, de asemenea, o varietate de servicii pentru fermierii si producatorii de legume, cum ar fi analize de sol, asistenta privind planificarea culturilor si sfaturi privind managementul daunatorilor si bolilor.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, Nunhems este o companie renumita si respectata in industria semintelor de legume care ofera o gama variata de produse de calitate pentru cultivatorii profesionisti.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Badea Ionut
 • Telefon:
  0730 899 035
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: