Despre Bejo

Bejo este o companie importanta in domeniul semintelor de legume, recunoscuta pentru calitatea si inovatia produselor sale. Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul semintelor, aceasta se concentreaza pe ameliorarea, productia, procesarea si marketingul de seminte de prima calitate. Compania are peste 1700 de angajati si distribuie semintele sale in mai mult de 100 de tari atat prin intermediul retelei sale globale de companii Bejo cat si a distribuitorilor sai dedicati.

OFERTA DE PRET SI CATALOGUL

Descarca Oferta de Pret si Catalogul
in format .PDF

Bejo se caracterizeaza printr-o cultura deschisa, accesibila si inovatoare, iar expertii sai isi dedica talentul cercetarii, producerii de seminte, procesarii, partii logistice si vanzarilor. Compania se straduieste sa transforme cerintele pietei in varietati de legume care reprezinta o valoare adaugata pentru intregul lant de alimentatie.

Seminte Profesionale de Legume

Varietatile de legume cu caracteristici unice sunt rezultatul personalului bine pregatit profesional care lucreaza in programe de cercetare inovatoare. Din acest motiv, Bejo investeste o parte substantiala din profitul sau anual in cercetare. Echipele Bejo de ameliorare si centrul de cercetare colaboreaza strans pentru a crea varietatile pentru viitor, cuvintele cheie ale succesului lor fiind reprezentate de INOVATIE si IMBUNATATIRE.

Programele de ameliorare intensive produc in jur de 40 de varietati noi de legume in fiecare an, oferind caracteristicile cerute de catre lantul de alimentatie. Cercetatorii Bejo se specializeaza in ameliorarea rezistentelor, cultura tesuturilor si cercetarea in substante nutritive benefice sanatatii.

Pe langa cercetarea si dezvoltarea de varietati de legume noi si inovatoare, Bejo se concentreaza si pe sustinerea producatorilor si a distribuitorilor sai prin servicii de asistenta tehnica si de marketing. Compania ofera, de asemenea, programe de formare pentru producatori si distribuitori pentru a asigura ca utilizarea semintelor Bejo este eficienta si rentabila.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, Bejo este o companie respectata in domeniul semintelor de legume, recunoscuta pentru calitatea si inovatia produselor sale.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Popa Cosmin
 • Telefon:
  0735 313 260
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: