Despre Seminis

Seminis este o companie producatoare de seminte de legume cu o istorie lunga si bogata. Compania se concentreaza pe producerea si ameliorarea hibrizilor de legume de peste un secol, ceea ce o face un lider in industria semintelor de legume. Peste 40% din profitul companiei la nivel mondial este reinvestit in cercetarea si dezvoltarea de noi hibrizi adaptati la conditiile locale din diferite regiuni ale globului.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Seminis se concentreaza pe inovatie si calitate, astfel incat produsele sale sunt testate pe scara larga timp de cativa ani inainte de a fi lansate pe piata. Acest lucru asigura faptul ca semintele oferite sunt rezistente la boli si la conditii climatice dificile, ceea ce le face ideale pentru agricultura si gradinarit.

Seminte Profesionale de Legume

Gama larga de seminte de legume oferite de Seminis include varza, brocoli, conopida, tomate, ardei, vinete, castraveti, dovlecel, pepene verde, pepene galben, salata, spanac, ceapa, morcov, fasole, mazare si porumb. Fiecare tip de seminte este conceput sa se adapteze solului si sa prospere in diferite conditii climatice.

Seminis este recunoscut pentru abordarea sa durabila si responsabila, eforturile sale continue de a reduce impactul asupra mediului si de a oferi solutii durabile pentru agricultura. Acest lucru include investitii in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii care sa reduca utilizarea pesticidelor si sa imbunatateasca eficienta culturilor.

In plus, compania este implicata activ in comunitatile locale, oferind programe de educatie si sustinere pentru agricultorii din intreaga lume. Prin aceste eforturi, Seminis isi propune sa contribuie la o agricultura durabila si la siguranta alimentara globala.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, Seminis este una dintre cele mai importante companii producatoare de seminte de legume din lume, recunoscuta pentru inovatia, calitatea si durabilitatea produselor sale. Prin cercetarea si dezvoltarea continua, investitiile in tehnologii durabile si implicarea activa in comunitatile locale, compania isi propune sa contribuie la o agricultura durabila si la siguranta alimentara globala.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Badea Ionut
 • Telefon:
  0730 899 035
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: