Despre Syngenta

Syngenta este una dintre cele mai importante companii de produse agricole din lume. Una dintre principalele sale linii de produse o reprezinta semintele de legume, care ofera o varietate de optiuni pentru cultivatorii de legume din intreaga lume.

OFERTA DE PRET

Descarca Oferta de Pret
in format .PDF
CATALOG PRODUSE

Descarca Catalogul
in format .PDF

Semintele de legume Syngenta reprezinta o prima alegere pentru agricultorii din intreaga lume datorita calitatii lor ridicate. Syngenta este o companie lider in domeniul semintelor de legume, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniu.

Seminte Profesionale de Legume

Compania produce seminte de legume pentru o gama larga de culturi, inclusiv rosii, ardei, vinete, castraveti, conopida si varza, etc. Aceste seminte sunt de inalta calitate si sunt proiectate pentru a oferi culturilor atat un inceput puternic cat si rezistenta la boli si daunatori.

Aceasta se axeaza pe cercetarea si dezvoltarea de seminte de legume de inalta calitate, care sa fie adaptate nevoilor si conditiilor diferitelor regiuni ale lumii. Compania are o echipa de cercetatori dedicati care lucreaza in laboratoare de varf din intreaga lume pentru a dezvolta noi soiuri de seminte de legume care sa fie mai rezistente la boli si daunatori, sa aiba un gust mai bun si sa fie mai productive.

Unul dintre avantajele semintelor de legume Syngenta este faptul ca acestea au un randament ridicat, ceea ce inseamna ca produc mai multe legume pe unitatea de suprafata comparativ cu alte seminte de legume. De asemenea, acestea sunt genetic modificate pentru a fi rezistente la anumite boli, ceea ce poate reduce costurile cu tratamentele si ingrijirea culturilor.

In plus, semintele de legume Syngenta sunt produse intr-un mod responsabil, astfel incat sa protejeze mediul si sa asigure o productie durabila de legume de calitate. Acestea sunt certificate de catre organizatii internationale pentru a se asigura ca respecta standardele de calitate si mediu.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, semintele de legume Syngenta sunt o alegere excelenta pentru agricultorii care doresc sa obtina culturi de legume de calitate superioara. Acestea sunt cercetate si dezvoltate cu grija, ofera randamente ridicate si sunt produse intr-un mod responsabil pentru a proteja mediul.

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ortacu Marius
 • Telefon:
  0736 150 244
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: