OFERTA GENERALA

Descarca acum Oferta Generala
de Pret in format .PDF

Rodenticidele

Sunt substante chimice utilizate pentru a ucide rozatoarele, cum ar fi soarecii si sobolanii. Sunt utilizate atat in mediul rural, cat si in cel urban pentru a controla populatiile de rozatoare care pot provoca daune culturilor sau pot transmite boli.

Tipuri de Rodenticide

Exista mai multe tipuri de rodenticide disponibile pe piata, care se pot clasifica in functie de modul de actiune. Unele dintre acestea sunt anticoagulante, care impiedica coagularea sangelui, ducand astfel la moartea rozatoarelor prin pierdere de sange. Altele sunt neurotoxice, care afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, cauzand paralizie si moarte. Exista si alte tipuri de rodenticide, cum ar fi cei bazati pe plante sau cei care contin hormoni.

Este important sa se aplice rodenticidele in mod corespunzator pentru a evita riscurile pentru sanatatea umana si pentru mediul inconjurator. De exemplu, rodenticidele trebuie sa fie depozitate si utilizate in locuri sigure, departe de alimente sau de accesul copiilor. De asemenea, este important sa se respecte dozele recomandate pentru a evita supradozarea.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, rodenticidele sunt un instrument important pentru controlul populatiilor de rozatoare, dar trebuie utilizate cu precautie pentru a evita riscurile pentru sanatatea umana si mediul inconjurator. Este important sa se aleaga tipul de rodenticid potrivit pentru situatia specifica si sa se aplice corespunzator pentru a obtine rezultatele dorite.

OFERTA GENERALA

Descarca acum Oferta Generala
de Pret in format .PDF

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ciocartea Cristi
 • Telefon:
  0723 376 512
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: