OFERTA GENERALA

Descarca acum Oferta Generala
de Pret in format .PDF

Insecticidele

Sunt substante chimice utilizate pentru a ucide sau controla insectele daunatoare. Acestea sunt esentiale in agricultura pentru protejarea culturilor, in industria alimentara pentru prevenirea contaminarii produselor alimentare si in mediul de locuit pentru combaterea infestarilor de insecte.

Importanta insecticidelor este deosebit de mare in agricultura, unde acestea sunt utilizate pentru a proteja culturile de daunatori precum gandacii, furnicile, acarienii si alti paraziti. Acest lucru permite agricultorilor sa obtina o productie mai mare si mai buna, sustinand astfel o alimentatie sanatoasa atat pentru oameni cat si pentru animale.

Tipuri de Insecticide

Insecticidele sunt clasificate in mai multe tipuri, inclusiv organoclorurati, organofosforati, carbamatii, piretroide, neonicotinoizi, si altele. Fiecare tip de insecticid are caracteristici si modalitati de utilizare proprii.

Aplicarea insecticidelor trebuie sa se faca cu precautie, respectand instructiunile de utilizare si evitand supradozajul. Este important sa se aleaga insecticidele potrivite pentru a evita daune inutile. De asemenea, este important sa se ia in considerare alte metode de control al insectelor, cum ar fi managementul integrat al daunatorilor.

Ecoplant va pune la dispozitie o gama larga de insecticide pentru necesitatea fiecarei culturi.

OFERTA GENERALA

Descarca acum Oferta Generala
de Pret in format .PDF

Departament Vanzari

 • Nume:
  Ciocartea Cristi
 • Telefon:
  0723 376 512
 • Tara:
  Romania
 • Email:
  contact@ecoplant.ro
Contact

Ne puteti contacta telefonic, sau pe e-mail daca sunteti interesat de produsele noastre, precum si pentru a primi o oferta de pret personalizata.

Raspundem tuturor cerintelor tale: